HTML

Mert van amire 140 karakter nem eleg

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.06.15. 12:00 hanka1976

Hatodik kérdés

@gondolatbank - tól 2. Hogyan látják a jövőt az egyre fogyatkozó tősgyökeresek, az egyre gyarapodó, és rendkívül sokszínű bevándorlói tömegben? 

Ez is minden szinten érdekel, és amit az előbb kifelejtettem, hogy Te hogyan érzel és gondolkozol mindezekről, és milyen a jövőképed?

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, Angliában mindig is volt bevándorlás, talán nem ilyen magas, de volt. Az angolok elég befogadóak, de épp tavaly a zavargások alatt érezték ennek a hátrányát, akkor a legtöbb angol úgy vélte, keményebben kellett volna fellépni ellenük. 

Én igazából nem érzem magam idegennek, igyekszem beileszkedni és a gyermekeknél is inkább a beileszkedést szorgalmazzuk. Ugyanakkor az oktatás nagyon befogadó, elfogadó, az oviban pl ugyanúgy ünnepelnek karácsonyt, mikulást, mint különféle indiai ünnepeket.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://140karakter.blog.hu/api/trackback/id/tr694589294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása